Адвокатско дружество Дянкова & Стойчевска

Адвокатско дружество Дянкова & Стойчевска е международен и динамичен екип от адвокати.  Дружеството  е основано през 1992 г. от адвокат Благовест Дянков в София, България. От 2012 г.  е реорганизирано като професионално сдружение,  регистрирано в съответствие с българското законодателство за адвокатурата под името „Дянкова & Стойчевска“. През 2013 г. започва международното сътрудничество с италиански, испански и швейцарски адвокати, за да се гарантира по-добра връзка с клиентите и за да се избегнат пътуванията зад граница.

В адвокатско дружество Дянкова & Стойчевска се гордеем с факта, че сме екип от експерти, посветени на предоставянето на комплексни правни решения. Това, което ни прави уникални, е нашият специфичен подход – всичките ни адвокати са лингвисти, което гарантира, че получавате специализирани услуги на език, който разбирате. Разполагаме с мрежа от професионалисти на няколко континента. Тази характеристика ни позволява да осигурим ефективна комуникация и по-дълбоко разбиране на вашите специфични нужди. Елиминираме границите и разликите между правните системи, като натиснем един бутон.

Нашите Изключителни Предимства:

Многоезичен Опит: Нашият екип се състои от професионалисти, които не само са експерти в съответните области, но също така владеят чужди езиците. Това осигурява непрекъсната комуникация и ясно разбиране на сложностите на Вашите проблеми. Нашата мрежа от професионалисти по целия свят Ви дава възможност да се възползвате от знанията на всичките ни специалисти, независимо къде се намирате или за какво сте заинтересовани.

Технологични Решения: Адвокатско дружество Дянкова & Стойчевска работи на върха на технологичната иновация. Високото ниво на технологиите, приложени в нашите дейности, ни позволява да отговаряме и да надхвърляме най-високите стандарти по отношение на скоростта и качеството. Използваме водещи инструменти, за да подобрим ефективността и да предложим резултати, които надхвърлят очакванията.

Защо да се доверим на Адвокатско дружество Дянкова & Стойчевска ?

Клиентоориентиран Подход: Даваме приоритет на разбирането на вашите уникални нужди и приспособяваме услугите си съобразно тях. Вашият успех е в центъра на всичко, което правим.

Доказан Опит: Със своята история на успешни партньорства и доволни клиенти, Адвокатско дружество Дянкова & Стойчевска е изградило репутацията си на надежден  и изключителен партньор.

Конфиденциалност и Съответствие със стандартите: Разбираме важността на конфиденциалността в правните и финансовите въпроси. Нашите практики спазват най-високите стандарти за съответствие и етично поведение.

 

Екип

Деница Дянкова

Дамяна Стойчевска