Адвокатско дружество „Дянкова & Стойчевска“ – Вашият надежден партньор в модната индустрия

В адвокатскато дружество „Дянкова & Стойчевска“ се гордеем с това, че сме водещата българска правна кантора, специализирана в представянето на модни къщи и дизайнери, производители и търговци на облекло, както и на компании за луксозни стоки. С над 30-годишен опит сме се утвърдили като доверени адвокати на някои от най-големите имена в модната индустрия.

Нашият екип от отдадени  адвокати се ангажира да отговаря  на амбициите и креативността на нашите клиенти. Разбираме уникалните предизвикателства и възможности, които модната индустрия предлага и сме тук, за да помогнем на нашите клиенти да действат с увереност.

Като адвокати на известни модни марки като Фере, Енрико Ковери, Франческо Сконяминьо и други, предоставяме комплексна правна помощ,  според специфичните нужди на всеки клиент. От защитата на интелектуалната собственост до преговорите по договори и разрешаване на спорове, нашите модни адвокати предлагат насоки на всяка фаза от жизнения цикъл на продукта.

Едно от нашите ключови предимства е дълбокото ни разбиране както на европейското, така и на международното право. Тъй като нашите клиенти често развиват дейност по целия свят, ние  се справяме със сложността на международните транзакции и съответствието им с местното законодателство. Независимо дали става въпрос за съвети относно европейските регулации или съобразяване с местните правни норми в международни пазари, ние гарантираме, че правните интереси на нашите клиенти са защитени навсякъде, където те водят бизнес.

За  адвокатско  дружество „Дянкова & Стойчевска“  е  призвание да помага на модни и козметични марки да осигурят своята идентичност, да защитят активите си и да постигнат дългосрочен успех. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това как можем да подкрепим бизнес целите ви в динамичния свят на модата.

 

Мода и право